Турският актьор Джан Яман потроши телефона на свой фен.  На кадри в

...
Турският актьор Джан Яман потроши телефона на свой фен. 
На кадри в
Коментари Харесай

Турски актьор потроши телефона на фен

Турският актьор Джан Яман потроши телефона на собствен почитател. 

На фрагменти в обществените мрежи се вижда по какъв начин артистът лишава телефона на собствен фен и го мята злостно на асфалта.  

böyle bir durumda kalsam direkt telefon taksitlerimi düşünürdüm… uyarırsın da telefonu fırlatmazsın can yaman ya
— mery (@merymerss)
Действията на турчина провокираха отвращение измежду феновете му. По-късно Яман излезе с публично изказване, с което се пробва да изясни държанието си. 

" Обидните изявления са едно, същинските ми почитатели са друго. Истинската връзка с моите почитатели в Палермо, където бях и снимах втория сезон на “Виола като морето ”, е след края на снимачния ден. Порой от обич в края на работния ден, обятия, макар умората, по този начин е от години. Това е моето всекидневие ", декларира Джан Яман. 

" Смущава ме, че вестниците автоматизирано одобряват всеки с телефон в ръката за почитател. Там където има такава обич и грижа, неизбежно има и преследвачи, насилници и опортюнисти. Не може да сте толкоз наивни, че да не може да видите или разберете това ", добавя още артистът. 

Той разгласява и видео, на което ясно се вижда тълпата с почитатели, пристигнали за подпис и фотография. Актьорът се намира в Сицилия, Италия, където заедно с Мис Италия 2003 Франческа Чилеми снимат втория сезон на сериала “Виола като морето ”. 
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР